Sicken dag...

 


Den här dagen inleddes med lite förberedelser inför redovisning, sedan så hade vi lite picknick i solen. När antropologin-kvällen inleddes (vi  har haft redovisnignar från 15.50-21) så var jag först på tur, och även om det kändes väldigt bra så var det trist att läraren var sen och hade sin assistent som ersättare i början, så läraren missade just min. 

... för övrigt har jag blivit erbjuden en praktikplats! Se där. Det känns faktiskt makalöst, jag fick sms om detta och måste bekräfta lite grejor med Universitetet där hemma sedan lovar jag att berätta mer. 

Med andra ord har dagen varit rätt nice. Om ni tycker att jag verkar föga exalterad så beror det på att jag är trött, och ska upp 07 imorgon vilket känns "sådär", jag är ju en redig sömntuta. Men annars ser jag fram emot imorgon. Dock avslutas tyvärr antropologikursen imorgon, det har varit en av de intressantaste jag har läst någonsin och jag tar med mig mycket nya perspektiv därifrån. Därefter så kommer resultaaten ifrån slutinlämningarna offentliggöras i samtliga ämnen (SPÄNNANDE för mitt ego), sen är det bara att hoppa upp i sadeln och börja studera inför Final Exams som börjar 4e Juni för mig. Systemet här nere är verkligen galet krångligt, har ingen koll alls på hur dom gör med alla "marks" som dom delar ut för allt möjligt. Jag kör på och hoppas på det bästa. Har prov 4e, 6e, 17e och 19e Juni så det finns i alla fall tid att förbereda sig.

G'night!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback