Ni kanske undrar vart jag tog vägen idag?

Jo, såhär är det. Skolan är igång igen. Gick upp strax efter sex imorse. Vandrade till skolan med höstjacka, mössa och halsduk, men lagom tills klockan slog ni så var det varmt nog att ta av jackan och sitta ute i linne. Det är svårt att motivera timmar inne i det kala biblioteket när det är 20-25 grader på dagarna, men nu är det baskemig allvar.

Såhär ser det ut med mina deadlines framöver:

Torsdag 8e:
♦ Quiz i sociologi baserat på fyra artiklar.

Måndag 12:e:
♦ Inlämning i jämförande politik; 10 sidor om Ryssland, Indiens och USA's valsystem och politiska partier, där för- och nackdelar ska jämföras och analyseras.
♦ Intervju inför praktik.

Tisdag 13:e:
Inlämning i Historia. Ska skriva en kritisk uppsats om ett ämne (ej valt än), baserat på minst fem lästa böcker. 6000 ord. 
♦ Prov i Sociologi. 

Måndag 19:e
♦ Inlämning i Antropoligin. HIV/AIDS projekt. Dessförinnan ska intervjuer genomföras, transkriberas och sammanfattas i förhållande till en frågeställning. Fick grönt kort att börja idag (5e maj) eftersom att projektet måste vara etiskt godtagbart, så tiden är mycket knapp med tanke på de övriga arbetena som ska skrivas.
♦ Redovisning och presentation utav arbetet inför klassen samt folk från fakulteten. 

Tisdag 20:e:
♦ Inlämning i HIST. Uppgiften brukar motsvara ca en heldagsarete. 
 
Med andra ord; fyra inlämningar varav ett är ett stort projekt (dylik B-uppsats), ett quiz samt en salstenta. Och allt detta på typ två veckor. Efter det är så är det en inlämning till i Historia, därefter är det slutexaminationer i Juni.

Jag skulle nog kunna dra hem nu.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback