Imorse var det blodigt

 
Imorse så tänkte jag ta mig en härlig dusch på vårat Bed and Breakfast eftersom att vi inte har en ordentlig dusch här hemma. Det skulle bli min goda, tidiga start på en dag som annars är jobbig (Emil åkte ju idag). I alla fall så stod jag där i och krånglade med temperaturen, eftersom att det finns två kranar som reagerar olika snabbt när man vrider dem och vattnet växlar plötsligt från ljummet till skållhet - och så vidare. Poängen är att jag trodde det hade stabiliserats och hade precis schamponerat håret och ställt mig under strålen när det blev väldigt varmt. Så min reaktion var att häftigt sträcka mig efter kranen. Problemet är bara att ovanför varmvattenkranen fanns en smal spak i järn (vet ej vad dess syfte var) vars ena ände var mycket vass. Och min hand for i hastig framför, rätt in i denna rostiga, vassa ände utav spaken. 

Detta innebär att jag har ett djupt, djupt sår mellan knogarna pekfinger/långfinger. Såpass djupt att jag fick gräva bort hud med naglarna för att det hade fastnat rostigt järn i min hand som helt enkelt kändes ganska sannolikt som risk för blodförgiftning. Sedan var jag tvungen att pressa ut blod ut så att smuts inte skulle komma in i såret, som alltså är säkert 7mm djupt. 

Tänkte det kunde vara kul för er att bli uppdaterade om vad jag gör här borta...
(12 timmar senare med sårrengörinsspray och plåster så har jag ännu ej fått någon förgiftning - men man ska inte ropa hej förren man är över bäcken... (dvs tills skiten har läkt ihop såpass att man inte ser rakt in i min hand)).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback