Maandag weer (Måndag igen på Afrikaans serrni)

 
 
Idag tar vi en återblick till dagen då jag gick runt och kände mig som drottningen av Sabah. Tiden går fort här borta, eftersom att det här var två veckor sedan om jag inte tänker fel. Syftet med att återpublicera de här bilderna är att dölja dagskicket, som har präglats utav att jag vaknade i magont och nu sitter hukad vid datorn med ungefär samma elegans som jag tänker mig att neandertalare hade när de gjorde upp eld. Inte för att vara nedlåtande dock, jag skulle inte kunna göra upp eld i naturen om jag så ficke en miljon för besväret. 

Jag kunde inte gå till min lektion i politik imorse på grund utav smärtan i magen och jag roar mig nu med att vara inomhus och fantisera om att vara pigg och kry nog att vara ute i värmen. Tänka sig va, hur idylliskt det vore att sitta på ett café och anteckna filosofiskt istället för att sitta här och snegla på köksväggen som har börjat falla isär (okej, lite väl dramatiskt, men en platta föll ner från väggen när jag diskade häromdagen. Sedan brände vi sönder vattenkokaren också). 

Vill ni ser en bild?? Klart ni vill:
 
Asså.. det är ju inte heeelt uppenbart om man kollar snabbt?

Nu ska jag studera vidare. Ska skriva en fyrasidig uppsats om informella institutioners påverkan på formella instiutioner. Det känns ballt eftersom att jag förstår allting i artikeln till skillnad från i vissa andra ämnen *host* antropologi *host*,

Ha eder en god maandag nu!
/Annika, sjuk. 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback