Nu är vi i Krügerparken på Protea Krüger Gate lodge

Vi hade en fantastisk dag i Kapstaden igår med vithajar - jag var helt slut efter en dag i runt 30 grader värme och dåligt med mat, så bloggen blev försummad. Inlägg med foton och berättelser om denna spännande hajupplevelse utlovas dock inom en snar framtid.

Nu befinner vi oss i Krügerparken. Efter en jobbig flygresa (i egenskap av flygrädd) så känns det nu som om vi befinner oss i ett annat land. Det är ett annat Afrika än det man upplever i Kapstaden, den saken är säker, och vi är up for it! Vi bor på ett hotell/lodge som är uppbyggt som så att man vandrar omkring på bastanta träbroar (spångar) som är en bit ovan marken. Följer man dem en bit ifrån rummen så finns där en bar med utsikt över vattenhål, det finns även en underbar massagehydda där jag och mamma faktiskt tog oss en underbar massage nu i eftermiddags. Hyddan hade en liten veranda som vätte ut mot vattenhålet- hur läckert?

Lodgen ligger preciis vid Krüger gate men det har redan framgått att djurlivet här är oerhört rikt - vi har redan mött apor och två sorters antilooper bara genom att sitta här och se oss omkring. Imorgon åker vi på safari från 06 p morgonen till mitt på dagen och det ska bli riktigt kul! Vi är alla tre lite övervädligade av att befinna oss här tror jag, just nu sitter vi utomhus och lyssnar till alla ljud och varvar ner lite. Jag har studier som måste göras så det är bäst att sätta igång.

Har inte fotat något själv idag så jag bifogar ett par utav mammas bilder, den första på spa-hyddan och den nedre ifrån sofforna vid baren.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback