Hur igår blev roligt istället för tråkigt


Jag och Meski igår.

När jag skriver att Potch är tråkigt, då menar jag staden .Alltså den är outhärdligt händelsefattig, så för att citera min nyfunne vän Clap "the only thing to do here in Potch is go out and get drunk" (och eftersom att jag inte gör det så har jag ännu färre alterantiv). 

Igårförmiddags rådde det alltså stor rastlöshet här i huset. Så vi bestämde oss för att promenera till campus och hänga med Tina, en vän till Ronja. Eftersom att vi hade så ypperligt trevligt så bestämde vi oss för att fira dagens högtid, Good Friday, på det sätt som hon och hennes familj brukar; nämligen genom att äta fisk (?). Kanske var det för att Jesus åt fisk på sin måltid denna dag, vad kan väl jag. Hon kommer i alla fall hit och visar oss hur det går till senare idag.

Efter campus besökte vi Mardi, och så  hämtade vi upp Meski, och väl hemms hos Mardi vällde det in en bunt underbara Namibier och vi hade väldigt kul ihop. Sedan åkte vi hem och mötte upp Joy, vår käre vän som var på utbyte i Sverige förra terminen, och hade en riktigt bra kväll.

Det är sällan dagar plötsligt blir så socialt fullsmäckade som igår men det var jäkligt gött och jag blev påmind om vilka härliga människor det finns här och att jag verkligen måste ta till vara på umgänget med dem. 

Så, allesammanas, glad påsk (happy good friday!). Här är det höstsol och svala vindar och vi ska äta en sen fisklunch och personligen ska jag nog avnjuta ett par öl i solen. Good stuff!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback