Julekalendern - året som gått

20. Det här är jag som mest tacksam för
Min familj, mina vänner och min pojkväns ständiga stöd. Så enkelt är det på det hjärtliga planet. I övrigt så är jag så jävla glad att jag är född i just Sverige i just medelklassen med så oerhört lättillgänliga möjligheter till ambition, trygghet och hjälp. Det är iofs till stor del även familj och vänner som bidrar med detta. Poängen är att jag har det otroligt bra. Jag kan planera att studera i Sydafrika för att jag vet att det alltid finns någon som kan hjälpa mig i kris fats budgeten är tight och frågetecknen många. Jag har väldigt mycket att falla tillbaks på; jag behöver arbeta mycket på min självständighet innan jag klarar mig utan mina stöttepelare. 

21. Jag blir så lycklig av den här bilden!

Den här kvällen var brutalt skön. En av de bästa på campus. Dans på bord, sång, elektrisk tjur, glada människor, försommar, kära vänner..

 

22. Det bästa beslutet jag tagit detta år och varför
Kanske att svälja stolheten, inse situationen och skjuta upp min c-uppsats ? Det känns så nu i alla fall eftersom att jag dagen efter började sova gott igen, slutade ha huvudvärk varje dag, fick tillbaks enerig, slapp nack och axelsmärtor som sved om kvällarna. Att lyssna till kroppen. Det ska vara bra har jag hört. Annars har det varit ruskigt skönt att börja träna och äta bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback