Julekalendern - året som gått

Efter vilda påtryckningar (eller snarare en önskan ifrån en ädel bloggläsare) så tänkte jag fullfölja min julekalender här på bloggen. Jag blev så frustrerad över att inte komma på några klockrena svar på frågorna så jag gav liksom upp. Inte en jättecharmig egenskap kanske men nu släpper vi gammalt groll och kör en längre komma-ikapp-lista.

9. Det blogginlägg som jag vill att alla ska ha läst och varför

Det finns en bloggerska, Fanny Åström, som driver bloggen arsinoe.se. När jag läser hennes blogg så känner jag mig delvis intellektuellt underlägsen (hon sätter ord på saker och drar paralleller som är så fantastiskt genomtänka och välformulerade) och delvis peppad. Jag håller inte med om allting men faktum är att det är mycket som hon skriver som jag går omkring och funderar över samt att hon ofta tar upp saker som jag aldrig tänkt på vilket är minst lika uppfriskande. Konstigt nog följer jag inte bloggen regelbundet för att jag inte alltid orkar ta in ny information att ta ställning till men igår satt jag och läste en hel del. Och jag tänker länka till detta, "Okomplicerade män" eftersom att jag tycker att Fanny sätter fingret på någonting som är väldigt problematiskt i relationer. 

10. Det godaste jag ätit!
Helt ärligt så finns det inget bättre än en riktigt lyckas pasta carbonara, och ett par sådana har det blivit det här året. 

11. Sommarkvällen som jag aldrig ville skulle ta slut
Ärligt talat var den här sommaren sjukt ointressant. Men! Det var en kväll precis i början utav sommaren när jag och vännerna fortfarande var på campus där vi hade fantastiskt kul, gick på sittning och dansade utomhus. Den kvällen hade gärna fått förlängas lite. 

12. En mycket trevlig överraskning!
När jag var inlagd på sjukhus för en blindtarmsoperation så dök min käre brush upp som en överraskning, vi hade inte träffats på väldigt länge och det var både jättekul och rörande att hon dök upp. 

13. Något som gjorde mig riktigt stolt
Att jag vågade sjunga inför en grupp människor för första gången - enormt kul! Jag är dessutom riktigt stolt över en nära vän till mig som alltid följer sitt hjärta oavsett vad karriären säger åt henne att göra, min mamma som är en riktigt fighter och arbetar hårt för det hon bryr sig om, min syster som tar hand om så många sköra djur och min pappa för att han är så vänlig rakt igenom. 

14. Det finns många bra serier men det här är den jag tyckte mest om
Peep show har varit kul att följa. 

15. Tack för att du är min vän!

 


Ni är båda två mina allra käraste guldfior! Herregud, vad hade campus varit utan er?
 

16. Den bild som representerar mig 2013

 
På sätt och vis denna. Jag blir mig själv på ett särskilt sätt när jag är nära djur. Sedan finns det såklart bilder som är mer intressanta, som när jag har på mig cowboyhatt och rider en elektrisk tjur men det är nog inte ritkgit representativt för det här året, trots allt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback