summerburst

Det skjuter upp fyrverkerier ifrån scenens tak. En svettig David Guetta har ställt sig på DJ-båset med händerna i luften. Basen dånar såpass att man studsar med nästan av bara farten. Konfettistrimlor fastnar i håret på tjejen framför mig. Tusentals människor har förmodilgen lika mycket värk i armen som jag har efter att ha låtit den hänga i luften som en flaggstång i vind - lite ostadigt fastän man vet att den kommer att vara kvar där så länge det behövs. Glädjetut brister ut mot en sky som nästan är mörk medan blinkande ljus visar upp ett skådespel.

Och så kommer den. Without you. Så jag tappar behovet att vara sansad, mitt leende blir om möjligt ännu bredare, och tre minuter i eufori rusar förbi medan eld kastas upp i luften framför scenen. Alla sjunger med. Magi.

David Guetta = House-Magi.

Oj, vad jag har längtat efter att se honom live. Och det var sådär som det skulle vara. Det var så jävla bra. Summerburst som festival var i allmänhet störthärligt och övriga DJ's såsom Calvin Harris, Sebastian Ingrosso och Morten Breum levererade också fantastiskt fint. Jag och min käre Carro stod så långt fram vi förmådde och dansade tills ingen energi fanns kvar. Japp; så ska en dansfestival tas.


Lite bilder från stureplan.se:

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback