vilket flyt

 

Nu, ganska precis 12 timmar efter jag påbörjade min uppsatsskrivning, så är jag klar.
Det är just nu en ganska mäktig känsla att ha skrivit sin först akademiska, engelska uppsats. Att sedan inte veta om den ens är godkänd är en annan sak, jag har en liten känsla att den kan behöva kompletteras men samtidigt är jag ganska rejält nöjd med att ha åstadkommit detta över en dag.

Och med det sagt, så är det absolut inte så att jag är stolt över att jag började skrivandet först idag. Jag har läst artiklar och kapitel och funderat över ämnet tidigare dock, annars hade jag inte hunnit. Jag har bara inte börjat med skrivandet tidigare vilket innebär att alla många finjusteringar som jag hade kunnat göra successivt efter första utkastet nu inte kommer att kunna göras inför den här inlämningen. Men pja, får jag underkänt så är det ju bara att sköta finjusteringarna sen… Ehm.

Nu är det bara att gå till kontoret med papperskopian före 12 under torsdagen så är jag klar. Och är ledig i… vänta, just det. Inte någon stund alls. För imorgon kommer hem tentafrågorna publiceras, och dessa ska vara otroligt mer omfattande än den här uppsatsen och dessutom så är tidsbegränsningen på fem dagar en indikator på att det kommer bli ganska svårt.

ANYWAY. Jag är klar för den här omgången!
Dags att sova.


Kommentarer
elin säger:

Du är så duktig!!

2011-10-27 | 06:59:05
Bloggadress: http://dissolve.blogg.se/
Denice säger:

2.00!? HUR orkade du sitta så länge? Bra jobbat där. Jag tänker prova på den där V, lite socker då och då behövs, särskilt när det är tentaplugg på hög nivå!

2011-10-27 | 09:40:42
Bloggadress: http://dsdream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback