vart är det jag åker?

Har jag varit hemma över helgen eller är jag påväg hem nu?
Jag har inte hajat än. Kom på mig själv med att säga "jag ska åka hem nu". Det var ju förvisso ett tecken på att jag trivs, bör antas. Sitter i alla fall på tåget nu och några saker kan konstanteras.

1) Pressbyråns mackor är aldrig värda pengarna.

Efter x antal tågresor den här månaden så är det bara att inse att det bara är en papperstorr känsla i munnen när man har börjat sätta tänderna i deras inplastade spektakel. Dock har jag efter deras "ingen servering på tåget" sms känt mig tvungen att köpa någonting att käka eftersom att tågresan är rätt lång och går över middagtid. Men pressbyrå-mackor NO MORE.

2) Jag har redan hemlängtan.

Eller okej, "längtan" kanske det ska kallas nu när jag inte vet vart hem är. Point is, Tiden med mina nära räcker inte till. Jag saknar att hänga. Chilla. Churreburre. Att ta det lite lurre tillsammans. Eheheeeeeeeeeeeeeeeee. Kom och hälsa på, allihopa. Kan locka med att Växjö har ett spejsat kyrktorn (till alla mina SUPERKRISTNA VÄNNER!!!) och en stor mängd fina träd.. Och eh, juste, jag är där också.

3) Jag har inga pengar.
Alltså, på kontot avsett för att leva nu. Bokstavligen barskrapad. Väldigt praktiskt när man ska leva till den 25e och då även äta så kallad mat. Extra skojigt är ju då ironin att de sista slantarna gick till en macka från pressbyrån, som jag då bestämt tänker hävda inte är mat (och ni som då kanske tänker "ska hon inte släppa det där tjajet om mackorna nu..?" NI VET INTE VAD JAG HAR GÅTT IGENOM).



Kommentarer
elin säger:

Känner igen känslan

kramar

2011-10-17 | 23:20:54
Bloggadress: http://dissolve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback