en helt onormal dag

Nej, hörrni. Det här är ju bisarrt om något.
Jag har faktiskt inte hunnit klart med det jag skulle idag, dock återstår bara conclusion på min uppsatsfråga och jag har hållit på längre än 02, vilket brukar vara stopptid för plugg i min värld.

Det som gör mig lite varm i själen är väl att jag har skrivit dessa 1000 ord mellan klockan elva och nu, och det är ändå en bedrift med tanke på att jag egentligen skulle ha satt igång vid klockan sex. Ni anar inte vad som hände som gjorde att jag inte kunde börja då.

Nej, på riktigt, ni anar inte. Helt sinnessjuk måndagskväll har jag haft. Ändå har jag skrivit min förbenade uppsatsfråga. Och conclusion brukar inte ta långa stunder, så jag struntar i det nu. Klockan är för bövelen snart tre.

Natten i all ära får ni här en fin bild på mig. Det är ju lite skoj att det där är jag, kan jag tänka, eftersom att jag jag i detta nu ser helt körd ut. Åååå vad glada ni ska vara att jag inte sitter och poserar i webcamen inatt. Promise.Jaha. Nu vill jag ju avsluta med att skriva någonting som andra har skrivit i sin blogg. Typ att jag ska gå och träffa Robert Pattison, eller intervjua kändisar med MTV i Belfast på fredag. Såna där normala grejor. Men jag ska sitta här uppe och vänta på att torktumlarn blir färdig, kravla mig ut och hämta tvätten och sedan omgående däcka i min säng.

Imorgon börjar det igen. Uppsatsfråga två. gogogo...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback