to sum it up just a little

Är helt överkörd av intryck!
Att typ tre dygn på en plats kan göra ett så massivt intryck, och att man hinner med så mycket bara av farten.

Från Dublins fantastiska pubcrawls i Tempel Bar en lördagskväll, till helt sagolika shoppingmöjligheter under en snabbvända morgonen efter, fikastunder och luncher,  buss till Belfast med regnbågar och får, Monty Python och uppesittarnatt med spel och riverdance med nyfunna hostelvänner, sjunga i duschen halv sju på morgonen innan sovdags, hemlagad äkta Irländsk frukost, hockeyspel och sång, spontanhyrning av bil, roadtrip längst the Causeway coast med rosévin för oss i baksätet, spela biljard på en liten pub far off, återvända till hostelet sitta uppe tillsammans precis hela natten.

Det mest magiska är värmen från folket i Dublin, att allt man hört om Irländsk musik och allsånger faktiskt stämmer,  den otroliga gästvänligheten på hostelet i Belfast som gjorde vistelsen i en annars helskum stad till någonting alldeles fantastiskt, frihetskänslan av att bara åka iväg längst den vackra kusten, språket, att dela allting med sin bästa vän.

Att ha så kul att man i princip struntar i att sova, för att man inte vill gå miste om en endaste stund. Att komma hem med en stående inbjudan hos nyfunna vänner i Nordirland.

Tiden i Irland är alldeles invirad i internskämt, udda upplevelser, skratt, möten.

Jag är visst kär.
Här får ni foton på min nyfunna kärlek; Irland.Gilla livet.
Och åker ni till Dublin rekommenderas pubhostelet Gogarty's varmt för läge och stämning (även om fyra främlingar sprang skrikande in i rummet typ fem på morgonen.. jag tror det är mer undantag än regel). Och om ni nu får för er att åka till Belfast bor ni på global village, och ser till att klappa hunden Buju lite bakom öronen.

Mer sömn behövs, nu.

Kommentarer
Elin säger:

Gawd! så vackert. Jag försökte ringa dig ikväll, antog att du sov.

Kram

2011-05-26 | 00:39:16
Bloggadress: http://dissolve.blogg.se/
Isabella säger:

Tack för världens bästa resa(L)

2011-05-26 | 16:30:18
Bloggadress: http://cocaineblues.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback