livet i västerbrø

Vaknar upp här hos Lasse efter en kväll där pubrunda fick bli ett för mig väldigt levande koncept. Det är någonting fantastiskt över Köpenhamn. Speciellt här där Lasse bor. Om man nu bortser från de allra närmsta kvarteren där det är strippklubbar, porrbutiker, langare, prostituerade och XXVIDEO stores, så finns det helt otroligt många mysiga tillhåll inom gångavstånd!

Igår blev det ypperligt spontant och görkul. Jag och Lasse var på Buddha bar och tog en öl (låter som ett asballt ställe men det var en liten rökig håla med spelmaskiner), åt på en übertrevlig krog med Mike och hyllade Borneotiderna med en tigeröl, sen dumpade vi Mike på en konsert och gick till cube som var ett riktigt läckert ställe med panoramafönster och mumsiga Strawberry Daiquiris, därefter vandrade vi hem till Lasse och spelade UNO över en flaska vitt. Sedan plingade Mike och vi hamnade på en propfull brittisk bar där vi alla delade en enorm pint som de tattare vi är, och efter det så avslutade vi kvällen med många, många skratt på Caribbean bar.


Mitt i allt lyckades jag finns Club Kakadu, ett ställe jag minns som tydligast från min vistelse i Köpenhamn när jag var barn. Go figure att Lasse bor ett par hus därifrån. Dessutom har han utsikt till en stor mäktig kyrka från köket. This place is messed up.


Vaknar till sol, pannkakor och inser att jag verkligen är i Danmark när 90% av allt jag nämner handlar om barer och strippklubbar.Oh the great life. Nu blire hangout med lite peeps tonight och imorgon flyttar jag in i ett litet studentrum med Kim. Kontrasterna är belevande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback