vi slaskar in en liten "aftonbladet" såhär två dagar innan jul


Allt från aftonbladet.se

Först: Jag må inte vara världens barnälskare, men jag menar självklart ingenting ont mot Wille. Jag tänkte håna aftonbladet lite för det är ett ypperligt sätt att börja dagen på.

Jag skulle bara vilja att vi tillsammans tog oss en stund att titta lite på den här artikeln. Jag har fastnat totalt för deras Då-Nu bilder. Okej. "Nu" bilden ska alltså illustrera att Wille återigen får spela fotboll. Och det hade väl varit fullkomligen logiskt då att ha ett foto på Wille på en fotbollsplan. Men istället står han där, framför julgrannen, och leker med bollen.

Två saker bör oberveras.
1) Bollen är överdimensionerat gigantisk brevid Willys huvud. Blev han avstängd för att han spelade med nån slags badbollsvariant, måhända?
2) Om det är sådär han gör när han spelar fotboll så kanske det är logiskt att han blev avstängd. Jag kan se framför mig hur alla i laget spelar med FÖTTERNA. Men Wille står där, och sular upp bollen i luften med sina bara händer, och ett förnöjsamt leende. Frustrationen stiger med varje minut hos övriga i laget.

Sämsta fotona i en artikelserie på länge. Det är min enda, långsökta poäng.

Ni får ha överseende med att jag ÄLSKAR långsöka poänger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback