-

Kunde verkligen inte sova inatt.
Vaknade yr, svag och det gjorde ont i hela kroppen.

Det gör fortfrande rätt ont. Intuti och utanpå.

Fuck min dagsform.

Det är väldigt konstigt just nu, alltsammans. Senaste tiden har jag lämnat efter mig mitt bankkort inte mindre än två gånger, glömt göra beställningar på jobbet för första gången, drömt massor utav stressdrömmar, ätit väldigt lite, fått riktigt obefogade humörssvängningar.

 

Det som stör mig allra mest i det här är hur oerhört okapabel jag känner mig att hantera nya saker, vilket jag ju är, men det är jävligt trist att vara det. Jag hade ju hellre tagit livet med en klackspark. Och inte varit en sån jävla tönt. Det är lite det här "buhu stackars mig som har fattat ett beslut helt själv och valt att göra någonting nytt och måste bli vuxen snyft". Jag fattar ju själv hur dumt det är. Ingen tvingar mig. Bara jag själv, kanske.

 

Dessutom har min lilla hej-då turné kört igång sig själv and I don't like it a bit. Vet ju verkligen inte när jag kommer hem igen. Så nu tröstar jag mig med pizzasallad och en fin kudde jag fått utav min kära syster.

 

 


Kommentarer
Elin säger:

DU ÄR INGEN TÖNT!! Du har tagit ett jättestort beslut! Det är klart att det är jobbigt,omvälvande,osäkert men även spännande. Jag står helt bakom dig vad du än väljer, men är helt övertygad om att du kommer bli en stjärna i Växjö med!

2011-08-17 | 22:37:12
Bloggadress: http://dissolve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback