Viva den här måndagen!!



Jag är så sanslöst nöjd med idag.
Dök upp på fotograferingen lite ängslig för vad som komma skulle, men efter att ha blivit bemött med enbart varma leenden i en avslappnad miljö så släppte det. Lindex ska komma ut med några kollektioner till hösten och min outfit fick representera en utav dessa. Fotograferingen skedde utomhus vid Slussen, bland allt folk, och det var verkligen en riktigt kul känsla att stå framför kameran omgiven utav ett helt crew människor vars syfte var att se till att kläderna såg bra ut, att håret låg snyggt och att jag levererade. Vid ett tillfälle stod stylisten och blåste fejkvind i mitt hår och bara det var ju tillräckligt för att mitt leende skulle bli hur naturligt som helst.

Jag hade bara en outfit och på plats var även två andra tjejer med varsin. De var verkligen hur rara som helst, vilket också gällde alla på plats. Sanslöst gulliga.
Det var riktigt kul och jag fick feedback jag inte vågat fantisera om innan.
Bilderna dyker upp på Lindex hemsida i augusti, can't wait!

Det har varit en helt underbar eftermiddag och kväll. När jag, stolt efter en lyckad fotografering, klev på t-banan så blev jag plötsligt inslängd i ett firande utav det Chilenska fotobollslagets vinst. Två killar virade in mig i en Chilensk flagga och skrek viva Chile ramsor, samtidigt som de skrattade och tog bilder på oss alla, ropandes om att de skulle upp på facebook. De fick mig att upprepa en fotbollsramsa och alla skrek av glädje, en av dem satt sig i mitt knä. Det var fanemej sjukt galna och intensiva fem minuter mellan Gamla Stan och T-centralen som jag fick dela med det gänget.

Och som om det inte vore nog så fyller syster år idag också.
GRATTIS!

Kommentarer
Linn säger:

Åh vilken underbar dag!

Och du har så rätt i de du skrev. tänk att du ska va så vis :)

2010-06-21 | 23:04:58
Bloggadress: http://imunwritten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback