Pas parlo Americano

Som efterfrågat i inlägget nedan så fick jag komma ut så småningom. Var på min första after work någonsin, det var ordnat med buffé och vin på en takterass med ypperlig utsikt. Jag var väl egentligen inte där med mina arbetskamrater, men tjejorna i grannbutiken räknar jag typ som kollegor eftersom vi delar personalrum. Så det var trevligt.

Jag har fastnat som en liten kladdig kebab(?) för ett gäng låtar på Taio Cruz album. Ni vet, han som sjunger I'm only gonna break break your break break your heart.. osv. Hans I can be, Never Love Again och Falling in love är sommarskvällsköna. Frukta intet, dock. Jag lyssnar på glad upptempo musik också till sommaren. Ta bara We No Speak Americano som exempel.

Lunchade med Emma idag också. Insåg att det är rätt fantastiskt att vara vän med en person man känt sedan man föddes. Inget jidder där liksom.

Ciau. Nu har jag avlägsnat hårband och ansiktssmycke så det är officiellt kvällsgöttande som gäller. Helst av allt vill jag nog skriva lite på en låt jag sjöng fram idag men jag misstänker att min syster och far som sover sött skulle tycka det var lite störande om jag började vråla (neehejdå jag sjunger ädelt som en näktergal med guld i mun).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback