Vad roligt med nätmobbing!

Perez Hilton.
Det här är en människa vars blogg läses av mängder med människor världen över. Han skriver om kändisnyheter, dagliga uppdateringar med mängder av skvaller. Det i sig är väl inte särskilt unikt.

Men det jag inte förstår, är varför det anses vara okej att han mobbar människor?
Ta det här inlägget om Lindsay Lohan till exempel. Jag känner inte henne så jag borde väl inte bry mig ett skvatt, men jag kan ge mig fan på att han inte känner henne heller. Ändå lägger han upp bilder på henne där hon gråter och har den fina smaken att rita en liten pil med en spydig kommentar om hennes "dubbelhakor". Det är så otroligt osmakligt. Han väljer ut vissa kändisar som då t.ex Lindsay Lohan, en annan favorit är Lilly Allen, och mobbar dom friskt och glatt. Han bangar inte på att kommentera utseende på kränkande vis, sen är det rena Julafton för honom om de dessutom har någon form utav missbruk.

Tycker folk det är roligt eller?
Jag tycker han verkar vara en otroligt patetisk människa som anser sig ha rätten att döma ut folk precis hur han vill. Han kan dölja sig bakom epiteten "bloggare" hur mycket han vill, men han är en mobbare. Ingenting annat.

Jag tvivlar på att han tycker det är okej att peka och skratta åt en total främlings utseende. Det tror jag även mängder av hans läsare skulle tycka var fel. Så här är en spännande newsflash: Kändisar är också människor.


Kommentarer
emmi säger:

fyfan vad vidrigt. det finns ju tydligen en efterfrågan eftersom hans blogg eller vad det nu är, är så känd vilket gör mig illamående. fyfan. fy fy fy.

2010-01-06 | 16:47:28
Bloggadress: http://eyegasm.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback