åh men det här måste jag bara citera

Läste metros insändare och tyckte bara det här var så bäst.
Läs noggrannt nu allesammans. Den här kvinnan har ett stort problem att belysa.

"Föraren ska öppna dörren
Att våra pendeltåg låter passagerarna öppna dörrarna själva har börjat bli rent gissel för oss föräldrar med barnvagn. Finns det ingen som kan öppna dörren måste man gå runt barnvagnen för att kunna trycka på knappen."

Ojojoj. Jag förstår verkligen att detta krävde först själva energin att störa sig, sedan tiden det tog att skriva ner en sammanfattning av problematiken och skicka till en tidning som läses utav 100 000 andra svenskar. Så att vi kan lida med er, ni arma stackare, som måste gå runt barnvagnen för att trycka på en knapp.

Har du ens läst din egen text?
Lata fanskap. När du har bläddrat dig fram till insändarsidan för att glädjas över att just din insändare kom med - njut lite av dina 15 minutes of fame - sedan kan du backa några steg i tidningen och förslagsvis läsa om alla de miljontals Pakistanier som nu lider är översvämningar. Eller för all del, läsa några rader om kriget i Afghanistan. Tänk på stackarna där som dessutom, förmodligen, måste gå runt sina barnvagnar för att öppna dörrar med såna där gammeldags grejor som kallas för handtag. Bara en sån sak! Tror säkert att det är ett stort problem för dem när de funderar på hur de ska få mat för dagen.

åååååååååååååh jävla nötter..

Det är självklart fint att vi har det så bra här att vi kan bry oss om småproblem, man behöver inte dra in de extrema parallellerna, men den här insändaren faller inte ens in i kategorin nästan-problem. Den är bara så sjukt onödig. Fuck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback