Hähä YES

För er som har varit gulliga och frågat hur modellandet gick så kan jag glatt meddela att redan idag ramlade det in ett mail i min inkorg med positivt besked! Om några veckor är jag registerad på Stockholmsgruppen och kan bokas för foto, reklamfilm och tidningar. Jag kommer hamna på Folk/People avdelningen.

Igår på mötet fotograferades jag en stund i en studio och jag kände mig lustigt nog inte totalt förlorad när de gav mig direktioner som "mer känsla i ögonen" och "slappna av i käkarna". Jag tänkte helt enkelt att det viktiga är att jag gör så gott jag kan, och uppenbarligen gick det ju hem! Helt sjukt, för de sa att det skulle dröja ett par veckor med besked så jag tolkar det som mycket positivt att jag fick veta redan dagen efter provfotograferingen.

Jag är överraskad både över hur bekväm jag var framför kameran och över hur bra det faktiskt gick. Jag ska tillbaks redan nästa vecka för att ta lite bilder utomhus. 

Men alltså, jag är med i en agentur!
Vad spännande! Den här dagen är plötsligt inte lika mellanmjölk längre.
Plus att jag måste sluta klaga på mellanmjölk framöver, jag kanske slutar upp med att göra reklam för det i slutändan liksom..


Kommentarer
Jenny säger:

Jag är så jävla stolt över dig! =D känner mig som en stolt moder haha ;) åååååååh! GRATTIS!

2009-09-10 | 22:30:07
Carro säger:

Grattis igen Brush, du e bäst!! <3<3

2009-09-10 | 22:36:52
Linn säger:

Woooooow :D:D gud va roligt annika!! Eller du kanske har ett nytt artist namn nu??

2009-09-10 | 22:37:22
Bloggadress: http://imunwritten.blogg.se/
Flemman säger:

För det första: Grattis, fan vilken kul grej asså :) För det andra: Mellanmjölk är lätt med å fajtas i toppen i kategorin "Godaste drycker". Solklar etta är dock Pucko, forever and ever ;P

2009-09-10 | 22:51:17
Bloggadress: http://indianbyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback