2009

Jag har inte riktigt tillräckligt med tid för att slå mig ner och ge det här året en rättvis sammanfattning. Det har helt enkelt varit ett oerhört fint, roligt, häftigt, utvecklande och intressant år.

Jag inledde som en halvt ihjälstressad butiksansvarig, tog en tripp till Milano med Martin tio dagar in i Januari, svängde förbi för att se The Killes live i London med min pappa i Februari, sa upp mig från jobbet, inledde några sköna månader med jobbsök och återhämtning, bokade Tunisenresa, hade det allmänt gött, med sommaren begav det sig av till Nordafrika för att ha det gött med Martin, tyckte dock inte det räckte så jag tog en sväng förbi Medelhavet och grekernas Ouzo tillsammans med min käre Jenny. Lagom hemma fick jag en tjänst som butiksanställd exakt den månaden då alla mina pengar bokstavligen upphörde existera. Phew. Sen får vi inte glömma att min kära brush kom hem innan mörkret hann falla och har redan hunnit rädda mig ifrån många ensamma kvällar.

Har slängt ihop några fester, deltagit på många andra, knutit starkare band till vänner, utvecklats som person, spenderat otaliga timmar med att drömma. Jag har varit alltifrån genuint megalycklig till genuint superförtvivlad.

Det har varit ett fantastiskt år.
Så mycket skratt. Så mycket framsteg.

Det kanske inte fick något optimalt avslut, men livet är inte alltid kul.
Däremot kommer ikväll säkerligen bli det.

Gott nytt år era tokstollar!


Kommentarer
Linn säger:

Gott nytt år underbara annika! Puss

2010-01-01 | 13:44:26
Bloggadress: http://imunwritten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback