Besökare på bloggen: ATTENTION PLEASE

Det har nått mig att det är många nya som har besökt min blogg på sistone. Tro mig, jag vet att det inte beror på att jag helt plötsligt slår igenom i bloggsfären tack vare min otroliga förmåga att beröra i text samt visuellt (ELLER..?). Det beror nog på länkningar på facebook från mig själv och min roomie Ronja. 

Jag ville bara säga
♦ VÄLKOMNA
♦ Jag hoppas att ni har överseende med min humor samt mitt sätt att blanda in versaler och paranteser i för många meningar.
Jag hoppas att ni inte blir besvikna på min rapportering från den här delen av jorden. Jag är bara människa, trots allt. Sluta ställa sådana sjuka krav på någon som är simpel som mig, vad är det för FEL på er? Okej, skojar igen, men jag ska försöka göra mitt bästa för att rapportera enkelt och roligt och involvera bilder från denna vistelse. Jag tänker bita i lite seriösa, samhällsorienterade ämnen också men inte ännu för jag är inne i den där delen av resan där jag mest lallar runt och känner mig cool. Tro mig, det kommer att gå över. 
 Ni får jättegärna kommentera! Det är väldigt uppskattat.

Nu avrundar jag med en liten bekännelse: Jag är sugen på att streama paradise hotel finalen men igår använde jag upp 1GB av de två 2GB jag köpt för att jag var inne på tv3play. Och för att fylla på måste jag gå en halvtimme längst bilvägar till köpcentret så är det värt det? IS IT?! 

Godnatter önskar jag och gårdagens Lime/Mynta/Ingefära dryck. Ta hand om er (tänk er rösten som dom har i L'oreal reklamen när dom säger "Ta hand om dig". Eller är det Garnier? Nåväl.)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback