stockholmsmorgon

Klarvit frost, lingul himmel näst intill horisonten. Minusgrader en lördagsmorgon men ändå så rör sig människorna snabbt runt omkring.

Sitter här på tåget nu och åker ifrån.
Det var dags redan i torsdags, men nu är jag i alla fall snart tillbaks i min lägenhet. Det märks att jag inte har haft något eget boende förut, jag är nämligen nervös för vad jag ska hitta när jag kommer hem. Har någonting börjar läcka? Glömde jag soporna kvar? Har det varit inbrott?

Med andra ord: Jag är lika mycket en orolig fjant vad det gälller boende som jag är vad det gäller sömnbehov och matkoma.

Hej då Stockholm i alla fall. Fett kul att se dig: Nästa gång ska jag packa mindre för jag har två tunga väskor propfulla samt datorväska, och det uppskattas nog inte av varken medresenärerna på ett fullt tåg eller av mig själv och mina stackars mörbultade axlar.

Nästa gång vi ses så är det Avicii konsert. Det ni!

Tim Berg - Bromance (Avicii Remix)


Den här låten lyssnade jag otroligt mycket på i Taiwan, speciellt när vandrade omkring i deras äldsta stad Tainan där jag bodde fyra dagar. En dag av de dagar som jag gick vilse, så vandrade jag under neonljusen längst gator där folk satt ute och åt på plasttolar vid små gatukök som i princip stod ute på gatan, och jag varndraed med den är musiken i öronen. Minns att jag nästan dansade fram i min svarta shortssuit, mina lila strumpbyxor, fjädrar i håret och gympadojjor med hål i. Alldeles fel, men så rätt ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback