Time passes

Jag har tidigare nämnt här i bloggen, att det ibland står en person utanför butiken i flera timmar. Ibland stirrar personen in hit från andra sidan hallen, ibland står denne med ryggen mot butiken och stirrar till andra sidan hallen. Mycket produktivt.

Nu har han eller hon, jag tror det är en hon (svårt att se då personen alltid har keps eller huva) stått stilla i snart fyra timmar. Helt jättekonstigt är vad det är.

Jag undrar vad som pågår i denna människas huvud.


Kommentarer
emmi säger:

jag har en likadan stalker. hon drev mig till vansinne så en dag gick jag fram och ställde mig en halvmeter ifrån henne. vinkade överdrivet och sa HEJ DÄR. hon lös upp i hela ansiktet även då mitt humör var långt ifrån glatt. Nu vinkar hon frenetiskt varje gång hon går förbi (flera gånger per dag). När jag vinkar och ler tillbaka går hon oftast. Nu har hon dock börjat konversera teckenstyle. BRRR så kallt det är mimar hon på läpparna och slår sig om armarna i 5 minuter samtidigt som hon skakar på huvudet. Jag nickar. Ler. Instämmer. Men hon går inte. Hon vill ha mer och mer och mer. Åh. Har typ gjort det värre. Har uppmuntrat en relation med en stalker. GAH

2010-02-09 | 14:57:57
Bloggadress: http://eyegasm.devote.se
Annika säger:

alltså vad i helsike, sjukt ju!n

2010-02-09 | 14:59:53
Bloggadress: http://nobigfish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback