Vad händer just nu?

Det har förstås varit traumatiskt för oss alla att jag var frånvarande från bloggen i ungefär fyra dagar. Ni undrar, vad gör hon? Hur mår hon? Vad har hon egentligen på sig? Är hon lycklig..? Ja, jag vet ju att ni tänker på mig.

I Lesöthö.

Situationen just när en ganska urladdad en. Hjärnan är seg efter helgens eskapader men mycket finns att göra. Till imorgon eftermiddag ska jag ha skrivit en diskuterande uppsats om de moraliska dilemman som finns kring organtransplantationer, ur ett antropologiskt perspektiv. Det är dessutom första gången som en uppsats kräver att man skriver i jag-form (någonting som har varit strikt förbjudet under mina tidigare studier). Sedan ska jag förbereda mig intensivt inför mitt första prov i jämförande politik, på temat Liberala demokratier; specifikt USA och UK, vars politiska system jag ska kunna såpass väl att jag kan applicera jämförande metoder på dem på måndag. 

Saken är den att det roliga är ju inte över -  i helgen siktar vi mot Safari och det innebär att vi återigen hyr en bil, beger oss iväg och lägger allt vad studier heter åt sidan. Med andra ord så behöver jag vara oerhört effektiv och kvicktänkt... vilket jag alltså inte är just nu. Men så tänker jag såhär:
1. Det ordnar sig alltid
2. Jorden går inte under ifall jag skulle misslyckas med en uppgift.

Nu ska jag, Emil och Ronja möta upp Nomsa med vänner för att äta middag på River Cafe. Jag tänker att äta måste jag ju göra oavsett, så jag kan lika väl göra det i gott sällskap. Sedan blir det sena studier på vårat nya hostel, ett B&B som ligger ca 5 meter från skolan. Jag ska återkomma och  berätta varför vi bytte hostel fast vi inte fick en spänn tillbaks från det förra, det involverar meningar som "I would KILL FOR YOU!" från förra hostelägaren (jag vet att ni blir förvirrade nu men jag återkommer. kanske redan imorgon..)

 Här får ni en roadmovie från i måndags då vi hade besökt grottmålningarna och begav oss vidare upp i bergen. Enjoy pleaaase. 



Må väl.
/Annika som idag hade följande konversation på historialektionen
Tjej: Excuse me
Jag; yes
Tjej: Can I ask you a question?
Jag: yeah sure
Tjej: Back at home, what stars have you seen?
Jag: What do you mean?
Tjej: What stars? Name a few.
Jag: I don't understand what you mean.. heheee...
Tjej: Stars. like Beyonce.
Jag: Oh. I like her.

Kommentarer
Bella säger:

Fan Annika du skulle sagt den gängliga killen från Melody Club på götgatan -09. Hon skulle blivit helt starstrucked.

Svar: Jag ba "you know soran ismael? I once saw him in kungsträdgårn"
Annika

2014-03-05 | 17:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback