En dag ur mitt spännande liv



Idag så har jag suttit där, på stolen och läst i solen (fick precis ett kraftigt behov att rimma i resten utav inlägget MEN jag besparar er detta). Det har varit en lugn dag med tvätteri och läsning om Sydafrikas historia - ibland så är skolan här väldigt intressant. 

Som ni ser nedan så har löven börjat falla. Hösten är här. Det innebär svala morgnar, men värmen på dagarna klättrar fortfarande upp kring 25. Det är bara det att när solen går i  moln, eller när vinden kommer, så är det kyligt i luften. Jag klagar dock ej på detta väder som vi haft idag, suttit ute och läst utan att det varit varken för vamt eller för kallt. Som sällskap har jag haft de trogna hundarna som tar sig mer och mer friheter, de vill vara nära hela tiden och jag tycker att det är oerhört mysigt. 

Eftersom att jag har lovat mig själv att inte spendera en hel dag här bakom murarna så gick jag på promenad imorse. Jag bär runt på så mycket funderingar om vad som kommer att bli utav mig när jag är klar här. Förra veckan skickades en bunt praktikansökningar in; om ingen hör av sig så vet jag ingenting om mitt liv om några månader. Jag tycker att det oförutsägbara kan locka, men inte när allt jag ser framför mig är hur jag kommer att vara utan pengar och eget boende, vilket garanterat kommer att påverka mig negativt. Hittills har tiden här gjort mig väldigt självsäker, men i grunden är jag en orolig person så ovissheten kommer åt mig i alla fall. Man kan väl inte veta, men det vore kul att få ett besked att planera utefter. Ni håller tummarna för mig hoppas jag? Praktikplatserna jag har sökt är alla sådana som jag skulle vara mycket stolt om jag fick, och tänka sig att ibland får man ju vad man vill.

Ska inte skriva en bok nu. Hade lätt kunna förlänga inlägget med ett maraton utav funderingar men jag själv orkar inte läsa sådana inlägg så jag antar att andra inte gör det heller.

Ha en skön måndag, har för mig att det är långhelg och ledigt där hemma så njut!

Höstlöv i trädgården.

HAHA, måste säga att Ibert är vacker på den här bilden.
 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback