livet på en pinne

Angående rubriken, vad menas egentligen med det? Livet på en pinne? Kollade precis upp det. Har tydligen någon koppling till att fåglar är bekymmersfria och bor på pinnar. Lite tveksam till om min bild av livets glädjeämnen är att sitta och glo hela dagarna för att sedan flyga runt och käka mask men visst, alla har vi olika uppfattningar om vad som är synonymt med glädjande i detta liv.

I ALLA FALL OCH WHATEVER:
Någonting som är konstigt är att mitt liv har känts otroligt o-spännande på sistone; min tristess har inte haft någon gräns minst en gång per dag senaste två veckorna, ifall det går att säga så. Jag skyller min bristfälliga svenska på att jag studerar på engelska och skriver parallellt. Anyways, hur jävla tråkigt jag än kan tycka mig ha så är det faktiskt så att jag senast igår fick en ganska rejäl antydan på att jag har kommit in på ett Universitet i Sydafrika till våren. Detta innebär att jag förmodligen kommer köra igång min officiella visumansökan nu i November och VOILA, medan tider springer iväg med vänskapligt umgänge och C-uppsats så kommer det snart vara dags att flytta ifrån Sverige under ett helt halvår. Att återigen lämna all trygghet, men denna gång under en längre period än någonsin tidigare i livet.

Och nu verkar det ju faktiskt som att det blir av. Därför borde jag kanske börja inse att mitt liv faktiskt är ruskigt spännande. Det är hela kontentan. Mitt liv är spännande. Bara inte just idag. 

Jag i Arusha, tanzania, i februari. 

Over and out babyshout.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback