äh, de är ändå bara vikingar hela bunten där nere

Jag satt nu under morgonen och såg på Travel Channel. Det gick ett avsnitt utav Globetrekker där en tjej skulle besöka Danmark och Sverige. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att se efter vad för någonting de skulle framhäva ur detta par skandinavska länder.

Och jag måste säga att Danmark drog nitlotten. De hade ett inslag om ett rätt skönt hippieområde i Köpenhamn som förstås var ballt, men framförallt så ville de visa upp någon slags Vikingafestival i Århus. Tio minuters TV med Danskar som springer runt i ringbrynja och vråla urtida namn. F-a-n-t-a-s-t-i-c. Precis så jag ser på våra grannar i söder (not). De måste blivit stolta. Det enda de visade av Köpenhamn i övrigt var två små statyer.

I Sverigedelen av programmet benämndes Stockholm som en av världens vackraste städer, naturen som tagen ur en saga, maten mumsig, livet på landet med bastubad och ridning som helt idylliskt, de visade ett långt inslag från pridegalan, Björn Borg visade personligen runt programledaren och det var konserthus, skärgårdsbåt, nobellmuseet och privatmiddag samt dans i stadshuset.

Hahahahaha. Lite unfair är det faktiskt.


Drottningens courtyard i Danskeland.

Kommentarer
Isabella säger:

HAHA wtf.

2011-02-18 | 16:31:02
Bloggadress: http://cocaineblues.devote.se
Brush säger:

hahaha vi vann!

2011-02-18 | 17:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback