"Faaaest.."


"WE CAN DANCE IF WE WANT TO"

Galna Valborg i galna Uppsala!

Dagen spenderades med att äta andras baguetter i economicumparken, sedan ta en tur på stan med Sebbe och Niclas. Det kunde konstanteras att Restauranger och caféer hade onaturligt många toaletter "Ur Funktion" denna stora dag, förmodligen var det bara fejkat för att det inte skulle hänga massa fyllon där. Vackert så! Åt en blåbärsmuffin och köpte en gigantisk ballong föreställandes en penis. Denna ballong resulterade i att turister och utbytesstudenter kom fram och sa "Excuse me, can I take a picture with you and your dick?". Ballongen, Charles Dickens, väckte stor uppmärksamhet. Den var ursprungligen en gåva till Bella, lite svårt att skiljas ifrån den var det..

God stämning och en vinare på en trapp någonstans samt ett par toplessbrudar förbivandrandes sen var det äntligen dags att hämta Marcus och Bella på centralstationen. Det blev ett glada miner och ett hjärtligt överlämnande utav Charles Dickens. Lite take-away sushi på det och sedan bege sig till närheten-utav-svansjön till en ruskigt mysig innegård med fest. Vi drack skumpa och jordgubbsöl(!), träffade nytt folk och blåste i små partytrumpeter.

Resten av kvällen kan sammanfattas med:
Plötsligt springa ut på innegården och dansa järnet till musik från våningen ovan, sedan när musiken dör hoppa upp på långbordet och dansa mellan matrester och ölflaskor hysteriskt sjungandes på Safety Dance, få sällskap utav Ole och Erik, "krasha" festen vi var bjudna till, ta några lindy-hop steg, springa ut och klättra upp för lykstolpar, posera med lampor, skrika och skratta, tillrättanvisa otrevliga killar och förvandlas till Annika-turken (jag bor inte i FUCKING Uppsala!), byta dialekt till Göteborska, lämna Charles Dicken i taket och bege sig mot annan fest, skutta uppför gator, se Niclas sjunga shake that body girl och bli anklagad för att vara sexistisk av totalt främling, äta korv, hamna på konstig korridorsfest, vara slutkörd sittandes i trapphuset kvart i tolv.
Somnade tre pers under en filt i ett höghus i Flogsta.

KÄRLEK VAD KUL DET VAR. Vaknade så nöjd imorse.
Tack Bella, Marcus, Niclas(för sovplatserna!) och ädlaste Sebbson med vänner för en ruskigt mysig dag.

Kvällens fail: Hittade ingen kille som kunde lyfta mig.


Nått kukhuvud och en Ballong som heter Charles.


High Five kinda!


Mina fagra Uppsalastudenter.


Kärlek på det skräpiga gräääset.


Så jävla viktigt.


Kommentarer
Jenny säger:

Nu får ni alla dra er ner till Telge på sittning! ;) hehe

2010-05-01 | 20:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback