Scthektigt..

Fick ett mail i min seriösa inkorg igår.

"Sommarens sökande efter Sveriges nya modellansikte har kommit till ett slut. TV400 och Stockholmsgruppen Cosmetics bjuder därför in till stor finalfest på Ambassadeur, fredagen den 9 oktober, då en vinnare ska utses och därmed blir det nya ansiktet för en ny produkt från Stockholmsgruppen Cosmetics.

Du är härmed inbjuden att delta i festligheterna på Ambassadeur, fredagen den 9 oktober kl. 21.00
."

Nu är det såhär att det här känns både väldigt frestande och väldigt läskigt. Det kommer först att vara lite tilltugg och mingel. Bara det ordet, mingel, skrämmer mig. Framför mig ser jag välklädda innemänniskor som tuggar lite lätt på rimmad laxbruschetta och alla är såklart sociala genier med en unik touch. Ergo  = Jag kommer inte passa in särskilt väl. Men den bilden är ju å andra sidan bara byggd i den asociala avdelningen i min fega skalle.

Det kommer ju fasiken vara goodiebags och modevisning. Jag har aldrig haft tillfälle att beskåda en modevisning live, så jag får helt enkelt bege mig dit och se efter. Jag måste bara klura ihop vad jag ska ha på mig för stilrent så jag ser sådär obekymrat fräsch ut som modeller gör hela tiden - för jag antar att det är lite därför agenturen bjöd mig.

Spännande! Festligheter here I come.

Kommentarer
Flemmy säger:

Klanka inte ner på ordet mingel! Världens bästa ord! ;) Du kommer klara det galant, tro mig :)

2009-10-06 | 13:25:27
Bloggadress: http://indianbyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback