Barappapappapaaa


Sötmänskor!
I vanliga fall hade jag slängt upp en hel del bilder här, men sanningen är den att jag inte tog enda bild under kvällen! Helt sinnes, alla bilder med min kamera togs utav Danne en stund in på festen.

Som vanligt var det superjävlajättemysigt att träffa kära vännerna. Grattis igen och tack för initiativet Linn! Jag var väl ungefär lika spännande som avslagen cola under kvällens socialisering då jag av någon anledning kände mig seg. SEG! Snacka om hädelse mot allt vad festligheter är. Jag var såklart tvungen att rycka in och dansa när Benassi och Swing spelades (i vissa lägen sviker man inte) men annars kunde man mest se mig fladdra omkring mellan olika människor i försök att hänga med i diverse konversationer. 

Med en hel del skratt i bagaget lämnade jag festen efter att ha blivit skallad av misstag. Haha, jag tycks inte få optimala avslut på bortafester.

I nuläget känner jag mig som om jag vore trettio år äldre och just accepterat att det är okej att ta det lugnt "sålänge man trivs med livet". Tidigare idag har jag ätit pannkakor med Martin, sedan gottat in mig i ett par filtar och halsovit med huvudet i hans knä medan han tittat på fotboll. Lite som en hund.
Slutsats: Jag är antingen som en femtioårig seg människa eller som en hund. Knepigt att se sambandet förvisso, men det går säkert om ni tänker lite outside the box.

Jag har ju varit på IKEA också (som en femtioårig tant..).

Men jag klagar inte. För den här helgen har varit väldigt mysig ändå. Och om en stund blir det middag med herrn och mina föräldrar. Därefter tänker vi äta kanelbullar framför TV:n. Jatack.


Kommentarer
Jenny säger:

Det där med att ligga i herrns knäet lät ju hur mys som helst! =D Åååååååh

2009-10-04 | 18:53:18
Linn säger:

Låter urmysigt ju! Och jag vill ha dom där bilderna ändå :) Puss

2009-10-04 | 19:58:54
Bloggadress: http://imunwritten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback